Over SIE

De volledige PlayStation-ervaring wordt mogelijk gemaakt door een aantal bedrijven van Sony Interactive Entertainment. Als je in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Oceanië, India, Rusland of Oekraïne woont, kun je in contact komen met de volgende SIE-bedrijven wanneer je onze producten en diensten gebruikt:

Sony Interactive Entertainment Europe Limited ("SIEE")

SIEE exploiteert de website www.playstation.com. SIEE ontwikkelt en publiceert ook aan PlayStation gerelateerde producten en diensten, waaronder PlayStation-games, online services, en distribueert PlayStation-hardware. SIEE is het moederbedrijf van de online winkel Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited.

Geregistreerd adres: 10 Great Marlborough Street, Londen, W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. Bedrijfsnummer in het VK: 03277793
BTW-nummer in het VK: GB 760 9739 93
Email: support@nl.playstation.com

Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited ("SIENE")

SIENE exploiteert PlayStation Network en de PlayStation Store. Het is de online winkel voor digitale producten en services die via de PlayStation Store op consoles, www.playstation.com en de mobiele app voor PlayStation worden verkocht. 

Geregistreerd adres: 10 Great Marlborough Street, Londen, W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. Bedrijfsnummer in het VK: 03277793
BTW-nummer in het VK: GB 760 9739 93
Email: support@nl.playstation.com

Online geschillenbeslechting: De Europese Commissie heeft een online platform voor geschillenbeslechting opgezet dat je kunt gebruiken als je een geschil hebt met SIENE. Je kunt het platform bereiken op http://ec.europa.eu/consumers/odr. Je wordt gevraagd een e-mailadres in te voeren waarop we contact met je kunnen opnemen. Gebruik: support@nl.playstation.com.

PlayStation Mobile Inc. ("PS Mobile")

PS Mobile is verantwoordelijk voor het publiceren van PlayStation-apps op mobiele apparaten (zoals smartphones en tablets).

Hoofdkantoor in de VS: 2207 Bridgepointe Pkwy. San Mateo, CA 94404, USA.
Verenigde StatenKoninkrijk. Email: support@nl.playstation.com.