Belangrijke gezondheids- en veiligheidsinformatie

LICHTGEVOELIGE EPILEPSIE: RAADPLEEG EEN ARTS VOOR GEBRUIK ALS U IN HET VERLEDEN LAST HEBT GEHAD VAN EPILEPSIE OF TOEVALLEN. SOMMIGE PATRONEN KUNNEN EEN AANVAL VEROORZAKEN BIJ MENSEN ZONDER VOORGESCHIEDENIS. LEES VOORDAT U DIT PRODUCT GEBRUIKT EERST ZORGVULDIG DE HANDLEIDING.

Belangrijke gezondheids- en veiligheidsinformatie

Aanvallen veroorzaakt door lichtprikkels (lichtgevoelige epilepsie)

Als u aan epilepsie lijdt of reeds aanvallen hebt gehad, raadpleeg dan uw arts voordat u begint te spelen.

Sommige personen die gevoelig zijn voor knipperende of flikkerende lichten of geometrische vormen en patronen kunnen een niet vastgestelde epileptische aandoening hebben en epileptische aanvallen ervaren tijdens het spelen van videogames of het bekijken van videocontent.

STOP ONMIDDELLIJK MET HET GEBRUIK en raadpleeg uw arts als u een van de volgende gezondheidsproblemen of symptomen ervaart wanneer u wordt blootgesteld aan flitsende of flikkerende lichten of andere lichtprikkels tijdens het spelen van videogames of het bekijken van videocontent:

Als u tijdens het spelen, naast de symptomen hierboven, een van de volgende symptomen ervaart, STOP DAN ONMIDDELLIJK MET HET GEBRUIK:

Zoek medische hulp als de klachten niet verdwijnen.

Gebruik en behandeling

onaangenaam gevoel of pijn krijgt in uw handen of armen tijdens het bedienen van de controller. Zoek medische hulp als de klachten niet verdwijnen.

Opmerkingen over de veiligheid bij gebruik van de controller

Gebruik de trilfunctie of de triggereffecten van de controller niet als u een aandoening of letsel hebt in de botten, gewrichten of spieren van uw handen of armen. Speel geen titels die gebruikmaken van de controller als u last hebt van een aandoening of verwonding, of zet deze functies op 'Uit'.

Veiligheidsinstructie VR-headset

of andere ongemakken als ze virtual reality-content bekijken. Als u een van deze symptomen ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik en zet de VR-headset af.

Veiligheidsinstructie PlayStation®Move