PSN-PALVELUEHDOT

PlayStation Network ("PSN") -verkon tarjoaa Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited, yhtiönumero 06020283 ("SIENE"). Nämä palveluehdot koskevat PSN-verkon käyttöäsi. Saat käyttää PSN-verkkoa, mikäli:

(i) Sinulla on Sony Entertainment Network -tili ("Tili").
Tilin haltijan on oltava vähintään 7-vuotias. Jos olet vähintään 7 mutta alle 18 vuotta, sinulla saa olla Tili, jolla pääsee PSN-verkkoon vain, jos vanhempasi tai huoltajasi on auttanut Tilin luomisessa ja hyväksynyt sen. Jos olet vanhempi tai huoltaja, vastuusi perheen lapsijäsenten suhteen selitetään alla. Huomaa: PS3-, PS Vita- ja PSP-järjestelmissä viitataan päätiliin (ehdottomasti vähintään 18-vuotiaille käyttäjille tarkoitetut tilit) ja alitileihin (7–17-vuotiaille käyttäjille tarkoitetut, päätilin avulla hallittavat tilit). Näissä käyttöehdoissa viittaukset perheen lapsijäseniin koskevat myös alitilejä.

(ii) Hyväksyt kaikki sovellettavat ehdot
Mikäli et noudata näitä palveluehtoja, mukaan lukien kaikkia mahdollisia lisäehtoja (katso alla), voimme ryhtyä sinua vastaan alla selitettyihin toimiin, jotka voivat sisältää PSN-tilisi käytön keskeytyksen. Mikäli käyttösi keskeytetään, et voi käyttää maksamiasi palveluita ja/tai tuotteita eikä rahojasi palauteta.

Lue nämä palveluehdot huolellisesti ennen niiden hyväksymistä. Jos et ymmärrä jotakin ehtoa, voit keskustella siitä asiakaspalvelumme kanssa ennen näiden palveluehtojen hyväksymistä (yhteysitiedot löytyvät osoitteesta www.playstation.com/get-help/contact-us/).

Päivitetty viimeksi: Lokakuu 2017 (versionumero 9.0)

Sisältö
1. PSN-tilit
2. Sovellettavat lisäehdot
3. Tiliäsi koskevat vastuusi
4. Perheesi lapsijäseniä koskevat vastuusi
5. Käyttäytymissäännöt
6. PSN-lompakko ja varojen lisääminen
7. Tuotteiden ostaminen
8. Ennakkotilaukset
9. Kuponkikoodit
10. Tilaukset
11. Käytön rajoitukset (eli DRM)
12. PlayStation Video ja sen käytön rajoitukset
13. Immateriaalioikeudet (mukaan lukien piraattiohjelmat)
14. Henkilötietojesi käyttäminen
15. Ohjelmistopäivitykset ja niiden vaikutus sinuun
16. PSN-verkon ylläpitotyöt tai sulkeminen
17. Tilin sulkeminen
18. PSN-verkon suojeleminen (mukaan lukien näiden palveluehtojen noudattamatta jättäminen)
19. Sinun oikeutesi ja meidän korvausvelvollisuutemme
20. Muutokset kanssasi tekemiimme sopimuksiin ja oikeutemme siirtää kanssasi tekemiämme sopimuksia
21. Sovellettava laki, oikeustoimialue ja kolmansien osapuolien oikeudet
22. Yhtiön tiedot ja yhteystiedot

1. PSN-tilit

Tili antaa sinulle pääsyn monenlaisiin online-palveluihin ja digitaalisiin sisältöihin, sekä ilmaisiin että maksullisiin, mukaan lukien PSN-verkkoon, PlayStation®Store-kauppaan, online-lompakkoon (selitetty alla), virtuaaliyhteisöihin (joissa voit tavata muita käyttäjiä sekä viestiä ja pelata heidän kanssaan), ohjelmiin, päivityksiin, firmwareen, korjauksiin, uusiin julkaisuihin, peleihin ja verkkopelaamiseen, musiikkiin, elokuviin, tilauksiin sekä moniin muihin, ja näihin kaikkiin viitataan termillä "Tuotteet".

Saatavilla olevat Tuotteet riippuvat käyttämästäsi järjestelmästä eikä kaikkia Tuotteita ehkä ole saatavilla tai niitä ei tueta asuinmaassasi tai käyttökielelläsi.

2. Sovellettavat lisäehdot

Näiden palveluehtojen lisäksi sinun on hyväksyttävä
(i) PlayStationin tietosuojakäytäntö
(ii) Käyttämäsi PlayStation®-järjestelmän (mikäli käytät) käyttöjärjestelmälisenssi
(iii) Ohjelmiston käyttöehdot (jos käytät PlayStation®-peliä tai -sovellusta)
(iv) Videon käyttörajoitukset (jos käytät PlayStation Video -palvelua)
(v) Cross-Buy-sisällön ehdot (mikäli käytät Cross-Buy-sisältöä)
(vi) Kuponkikoodien ehdot (mikäli käytät kuponkikoodeja)
(vii) verkkosivuston käyttöehdot (jos käytät www.playstation.com-sivustoa).

Nämä asiakirjat saa seuraavista osoitteista www.playstation.com/legal/cross-buy-content-terms-and-conditions ja https://www.playstation.com/en-gb/legal/website-terms-of-use/.

Joidenkin Tuotteiden käyttäminen voi edellyttää suostumista meidän tai kolmansien osapuolien ilmoittamiin ehtoihin. Tässä osiossa kuvattujen lisäehtojen noudattamatta jättäminen katsotaan palveluehtojen rikkomiseksi.

3. Tiliäsi koskevat vastuusi

Sinun on annettava meille totuudenmukaiset ja tarkat tiedot, kun rekisteröit Tiliäsi ja pidettävä se ajan tasalla Tilin hallintatoiminnoilla.

Käytä vahvaa salasanaa, joka ei ole sama kuin muissa verkkopalveluissa käyttämäsi salasanat. Jos kirjaudut Tiliisi järjestelmällä, jota muutkin saattavat käyttää, muista kirjautua ulos jokaisen session päätteeksi, tai jos käytät PS4:ää, ota käyttöön tunnistekoodi kohdasta [Asetukset] > [Kirjautumisasetukset], jotta muut eivät voi kirjautua kyseiseen PS4:ään sinuna.

Olet vastuussa Tilisi ja salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä sekä järjestelmäsi ja Tilisi käytön rajoittamisesta. Tämä sisältää Tilisi tietojen, kuten tilitunnuksesi ja salasanasi (sekä tarvittaessa PS4-tunnistekoodin) pitämisen salaisina, sekä sen, ettet anna muiden käyttää Tiliäsi. Suostut ilmoittamaan meille välittömästi, mikäli sinulla on syytä epäillä, että Tilisi ei ole enää turvallinen, kuten esimerkiksi jos uskot, että joku muu tietää salasanasi tai jos salasanaasi käytetään, tai tullaan todennäköisesti käyttämään luvattomasti.

Olet vastuussa kaikesta mihin Tiliäsi käytetään, mukaan lukien kaikista ostoista ja online-käytöksestä (paitsi silloin kun se johtuu suoraan meidän virheestämme). Erityisesti voit olla vastuussa Tilisi luvattomasta käytöstä, joka johtuu siitä, ettet pitänyt tietojasi salaisina.

Mikäli uskot, että olet joutunut PSN-verkkoon liittyvän rikoksen uhriksi (mukaan lukien Tilisi vilpillinen käyttö), sinun tulee ottaa välittömästi yhteyttä poliisiin ja asiakaspalveluumme.

4. Perheesi lapsijäseniä koskevat vastuusi

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias luodaksesi Tilin. Jos olet vähintään 18-vuotias ja vanhempi tai huoltaja, voit luoda Tilejä, joilla pääsee PSN-verkkoon, enintään 6 perheenjäsenelle, myös 7–17-vuotiaille lapsille (alle 7-vuotiaat lapset eivät saa käyttää PSN-verkkoa). Jokaisella lapsella on oltava oma tili. Tästä napsauttamalla saat lisätietoja perhetileistä: https://www.playstation.com/get-help/help-library/my-account/parental-controls/family-accounts.html.

Kaikille perheen lapsijäsenille:
(i) Sinun on varmistettava, että perheen lapsijäsenet noudattavat näitä palveluehtoja ja salaavat Tiliensä tiedot muilta (myös ystäviltään). Niihin kuuluvat Tilin salasana (ja tarvittaessa PS4-järjestelmän tunnistekoodi).
(ii) Olet vastuussa kaikesta perheen lapsijäsenten käytöstä, mukaan lukien kaikista ostoista ja verkkokäytöksestä.
(iii) Me emme ole vastuussa perheen lapsijäsenten Tilien luvattomasta käytöstä tai jakamisesta.
(iv) Hyväksyt sen, että voimme vähentää varoja PSN-lompakostasi perheen lapsijäsenten tekemistä ostoista.
(v) Sinä tai kuka tahansa Tiliasetuksissasi huoltajaksi nimeämäsi perheen aikuisjäsen voi rajoittaa perheen lapsijäsenten mahdollisia aktiviteetteja ja sisältöä määrittämällä lapsilukkoasetuksia. Niillä voi myös estää perheen lapsijäseniä tekemästä ostoja tai asettaa ostoille ylärajan. Kun nimeät perheen aikuisjäsenen perheen lapsijäsenen huoltajaksi, hyväksyt sen, että perheen aikuisjäsen saa muokata kyseiselle perheen lapsijäsenelle asettamiasi lapsilukkoasetuksia (myös mahdollisesti määrittämääsi ylärajaa summalle, jonka perheen lapsijäsen saa käyttää PSN-lompakostasi). Huomaa: et saa ilmoitusta muutoksista, joita nimetty huoltaja tekee perheesi lapsijäsenten lapsilukkoasetuksiin. Lapsilukkoasetuksista saa lisätietoja osoitteesta www.playstation.com/safety.
(vi) Mikäli lompakossasi ei ole tarpeeksi varoja perheen lapsijäsenen ostokseen, sinun on lisättävä varoja itse, koska lompakkoosi ei lisätä varoja automaattisesti perheen lapsijäsenten tekemien ostosten maksamiseksi.
(vii) Perheen lapsijäsenet eivät voi tehdä sellaisia ostoksia tai käyttää sellaisia Tuotteita, joiden ikäraja ylittää käyttäjän rekisteröidyn iän. Tämä koskee myös niitä tapauksia, joissa perheen lapsijäsenellä on PlayStation Plus -tilaus tai sen käyttöoikeus.
(viii) Kaikilla PSN-verkon Tuotteilla ei ole ikärajaa, mutta osa saattaa silti sisältää vain aikuisille sopivaa kielenkäyttöä tai materiaalia. Emme voi vaikuttaa muiden käyttäjien käyttäytymiseen ja perheen lapsijäsenet saattavat vastaanottaa viestejä muilta PSN-käyttäjiltä viestejä, joita ei kopioida sinulle.

Suosittelemme, että valvot lapsiasi aina, kun he käyttävät PSN-verkkoa.

5. Käyttäytymissäännöt

Kun olet vuorovaikutuksessa meidän tai muiden käyttäjien kanssa (jotka voivat olla lapsia), sinun ja perheesi lapsijäsenten on käyttäydyttävä lakien mukaan, kunnollisesti, kunnioittavasti ja toiset huomioiden. Tämä koskee myös PSN-verkon jako- ja viestiominaisuuksien käyttämistä, joiden kautta voit jakaa viestejä, kommentteja, kuvia, valokuvia, videoita, pelitietoja, pelivideoita ja muita materiaaleja tai tietoja, kattaen myös viestintäsi asiakaspalvelijoidemme sekä muiden työntekijöidemme ja edustajiemme kanssa sähköpostitse, puhelimitse tai muilla keinoin.

Esimerkiksi:
Älä jaa mitään vulgaaria tai käytä yhteisön ominaisuuksia kenenkään vahingoittamiseen tai huolestuttamiseen;
Älä jaa mitään herjaavaa tai loukkaavaa (tämä sisältää muiden rotuun, etnisyyteen, uskontoon tai seksuaalisuuteen liittyvät loukkaukset;
Älä käytä vihapuhetta, väkivaltaista käytöstä tai huumausaineita äläkä suosi niiden käyttöä;
Älä uhkaa väkivallalla tai terrorismilla, tai edistä väkivaltaa tai terrorismia;
Älä käyttäydy häiritsevästi, uhkaavasti tai kiusaavasti, esiinny toisena henkilönä tai vainoa muita;
Älä lähetä roskapostia tai suosituksia / tarjouksia yhteyshenkilöillesi ilman heidän lupaansa;
Älä huijaa, hyödynnä tai käytä ohjelmiston, PSN-verkon tai sen tuotteiden bugeja, vikoja, haavoittuvuuksia tai tahattomia pelimekaniikkoja saadaksesi epäreilua etua itsellesi;
Älä jaa Tilin kirjautumistietoja, älä vaihda niitä kenenkään kanssa äläkä tietokalastele tai kerää niitä;
Älä käytä tai yhdistä PSN-verkkoa tai sen Tuotteita kaupalliseen toimintaan;
Älä käyttäydy yksityisyyttä tai immateriaalioikeuksia loukkaavalla tavalla;
Älä tee tai yritä tehdä mitään näiden palveluehtojen tai niihin sovellettavan lain vastaista äläkä uhkaa millään sellaisella; ja
Käytä järkeäsi ja hyviä tapoja kaikissa tilanteissa.

6. PSN-lompakko ja varojen lisääminen

Tiliisi on yhdistetty PSN-lompakko, jos olet maassa, jossa on PlayStation®Store. Näet onko maassasi PlayStation®Store osoitteesta https://status.playstation.com. Ota huomioon nämä:

(i) Hyväksytyt maksutavat varojen lisäämiseksi PSN-lompakkoon vaihtelevat maittain ja voimme milloin tahansa muuttaa saatavilla olevia maksutapoja. Kun pyydät meitä lisäämään varoja lompakkoosi, ostat palvelun, jonka saat välittömästi, joten et voi muuttaa mieltäsi ja saada rahojasi takaisin.
(ii) Voimme evätä maksutavan (esim. luotto- tai pankkikortin) rekisteröimisen Tiliisi ja/tai varojen lisäämisen PSN-lompakkoon mikäli epäilemme petosta, maksupalvelujen tarjoajasi ei hyväksy siirtoa tai mistä tahansa muusta syystä.
(iii) Maksutapasi tiedot (maksukortin tapauksessa pois lukien kortin kolminumeroinen turvakoodi) tallennetaan tulevaa käyttöä varten, ellet poista niitä Tilisi asetusten kautta.
(iv) Voimme määrätä minimimäärän PSN-lompakon varojen lisäämiseen. Maksupalvelun tarjoajasi voi rajoittaa PSN-lompakkoon kerralla lisättävien varojen määrää.
(v) Voit pitää PSN-lompakossasi vain tietyn enimmäissumman kerrallaan, mikä vaikuttaa myös summaan, jonka voit lisätä tilille.
(vi) Hyväksyttyämme pyyntösi lisätä varoja PSN-lompakkoosi (myös tilanteessa, jossa lisäämme lompakkoosi automaattisesti rekisteröimälläsi maksutavalla minimimäärän, joka ostoksesi tekemiseen tarvitaan, tai lisäyksen minimimäärän, jos se on suurempi) välillemme muodostuu sopimus näistä palveluehdoista.
(vii) Tilauksesi varojen lisäämiseksi on suoritettu heti kun lisäämme varat PSN-lompakkoosi.
(viii) Hyväksyt sen, että voimme lisätä kaikki varat tilillesi heti kun olemme hyväksyneet maksusi ja sen, että kun varat on annettu käyttöösi, sinulla ei lain sallimissa puitteissa ole oikeutta lisäyksen perumiseen tai harkinta-aikaan.
(ix) Sinun on käytettävä PSN-lompakkoosi lisätyt varat 24 kuukauden sisällä lisäämisestä.
(x) PSN ei toimi pankkina eikä PSN-lompakko ole pankkitili.
(xi) PSN-lompakon varoilla ei ole arvoa PSN-verkon ulkopuolella, niillä voi ostaa vain meidän myymiämme Tuotteita eikä niitä voi vaihtaa rahaksi,
ne eivät ole henkilökohtaista omaisuuttasi, etkä voi siirtää niitä muille.
(xii) Palautamme PSN-lompakkoosi lisätyt varat vain jos (i) suljemme PSN-verkon pysyvästi (osion 16 mukaan); (ii) Tilisi suljetaan näiden palveluehtojen tai ohjelmiston käyttöehtojen muutoksen jälkeen (osion 20 mukaan); tai (iii) laki sitä erikseen vaatii.

Takaisinperinnät
Jos maksupalvelusi tarjoaja (kuten pankki, luottokorttiyhtiö tai PayPal) peruu varojen lisäämisen lompakkoosi (eli tekee takaisinperinnän), jäät meille velkaa takaisinperinnän arvon. Estämme Tilisi tai konsolisi pääsyn PSN-verkkoon kunnes velka on maksettu. Varaamme oikeuden veloittaa lompakostasi varoja velkasi maksamiseen, mikäli olet meille velkaa.

Varojen lisääminen mobiililaitteilla
Jos lisäät varoja lompakkoosi käyttäen matkapuhelinlaskutusta, sinua laskutetaan matkapuhelimesi yhteydentarjoajan kautta, joka voi laskuttaa myös tavallisen viestin hinnan. Huomaa, että varojen lisäämisestä lompakkoon syntyvä maksuvelvoitteesi meille on erillinen maksuvelvoitteistasi matkapuhelimesi yhteydentarjoajalle. Ellet maksa yhteydentarjoajallesi, voimme sulkea Tilisi väliaikaisesti ja ryhtyä joko itse tai kolmannen osapuolen kautta toimiin sinua vastaan maksun saamiseksi. Erityinen huomautus Saksassa asuville: kun olet lisännyt varoja lompakkoosi mobiililaskutuksen kautta, velkasi meille siirretään kolmannelle osapuolelle ja sitten matkapuhelimesi yhteydentarjoajalle, joka perii sen sinulta seuraavassa matkapuhelinlaskussasi.

7. Tuotteiden ostaminen

Kun sinä tai perheesi lapsijäsenet ostatte tai ennakkotilaatte PlayStation®Storesta PSN-lompakkosi varoilla Tuotteita, myös jatkuvia tilauksia, teet tilauksen meille, vaikka käyttäisitkin PlayStation® Storea kolmannen osapuolen pelin tai verkkosivun kautta.

Suostut siihen, että voimme vähentää PSN-lompakostasi varoja maksamaan kaikki PSN-tililtäsi tehdyt tilaukset (myös perheesi lapsijäsenten tekemät tilaukset). Hintoja voidaan muuttaa ja kampanjat voidaan lopettaa koska tahansa. Sinun on varmistettava, että sinä ja perheesi lapsijäsenet ymmärrätte ja hyväksytte Tuotteiden ilmoitetut hinnat, ikärajoitukset, yhteensopivuudet ja tuotetiedot ennen kuin teette tilauksen. Näitä tietoja ei ehkä ole saatavilla käyttökielelläsi. Jos haluat saada selvennyksen näihin tietoihin, mukaan lukien tiedot joita ei ole saatavilla käyttökielelläsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kun teet tilauksen:
(i) Kaikki ostokset tehdään sillä valuutalla ja siihen hintaan, joka näkyy tilausta tehtäessä, ja ne sisältävät kaikki epäsuorat verot. Sinun on (tarvittaessa) maksettava kaikki ALV- ja tullimaksut sekä pankki- tai korttimaksut.
(ii) Voimme mistä tahansa syystä kieltäytyä hyväksymästä tilaustasi tai peruuttaa sen (tämä sisältää hinnoissa olevat virheet).
(iii) Tilauksesi on hyväksytty vasta sitten, kun seuraavista ehdoista aiemmin tapahtuva täyttyy: (a) lähetämme tilausvahvistuksen Tilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen (ja perheen lapsijäsenen Tilille, jos hän teki tilauksen) ja (b) kun annamme Tuotteen (tai minkä tahansa Tuotten osan) käyttöösi, ladattavaksesi tai suoratoistettavaksesi.
(iv) Kun olemme hyväksyneet Tililtäsi tai perheesi lapsijäsenen Tililtä tehdyn tilauksen, välillemme syntyy tilaussopimus näiden palveluehtojen mukaisesti.
(v) Mikäli emme hyväksy tilaustasi, PSN-lompakostasi mahdollisesti vähennetyt varat palautetaan PSN-lompakkoosi.
(vi) Kaikki tilaukset: jos PSN-lompakossasi ei ole riittävästi varoja, käytämme rekisteröimääsi maksutapaa (jos sellainen on) ja lisäämme lompakkoosi varoja sen verran, että ostos voidaan suorittaa loppuun (tai varojen lisäämisen minimimäärän, mikäli se on suurempi). Tämä ei koske perheen lapsijäsenten tekemiä tilauksia.
(vii) Ostamasi Tuotteet ovat osion 12 mukaisesti ladattavissa tai suoratoistettavissa (mikäli mahdollista) kohtuullisen ajan.
(viii) Ostat lisenssin Tuotteiden käyttämiseen – katso osio 13. Tätä lisenssiä lukuun ottamatta sinulla ei ole omistusoikeutta tai taloudellista tai rahallista intressiä ostamiisi Tuotteisiin.

Peruutusoikeudet
Mitään ostoksia ei voi perua, ellei näissä palveluehdoissa, senhetkisessä PlayStation®Storen perumiskäytännössä (www.playstation.com/store-cancellation-policy) tai laissa toisin sanota.

Sovellusten sisäiset ostot
Ota huomioon, että jos sinä tai perheen lapsijäsenet ostatte tai lataatte Tuotteen, joka voi olla myös maksuton Tuote, se voi sisältää mahdollisuuden ostaa muita Tuotteita PSN-lompakolla sovelluksen sisäisenä ostona. Suostut maksamaan kaikki ostot.

PSN-toiminnot
Voimme päättää poistaa jonkin PSN-toiminnon milloin tahansa. Jos teemme niin, pyrimme ilmoittamaan asiasta kohtuullisella varoitusajalla. Lisäksi, kun myymme Tuotteita, joissa on online-tila, kyseisen Tuotteen julkaisija voi päättää sulkea pysyvästi palvelimen, joka isännöi tai tukee kyseistä online-tilaa, tai poistaa online-tilan tiettyjä toimintoja. Jos julkaisija olemme me tai jokin tytäryhtiömme, pyrimme ilmoittamaan asiasta kohtuullisella varoitusajalla. Jos julkaisija on kolmas osapuoli, pyydämme heitä tekemään samoin. Online-tilaa käyttävät Tuotteet eivät välttämättä enää toimi, jos PSN-toimintoja poistetaan tai palvelimia suljetaan, eikä niistä anneta rahoja takaisin. Voit pelata verkkomoninpelejä Tilisi kautta PS4:llä vain, jos olet PlayStation®Plus-palvelun tilaaja. Tämä ei koske PlayStation™Now-palvelussa pelattavia verkkomoninpelejä ja tiettyjä free-to-play-pelejä.

Virtuaalivaluutta
PlayStation®Storesta ostettaviin tai pelaamalla ansaittaviin tuotteisiin voivat kuulua tietyissä peleissä tai sovelluksissa käytettävien kuvitteellisten valuuttojen eri summat ("virtuaalivaluutat"). Hyväksyt sen, että et saa olla tekemisissä virtuaalivaluuttojen myynnin, ostamisen, siirtämisen tai käyttämisen kanssa muualla kuin siinä pelissä tai sovelluksessa, johon ne on ostettu, etkä saa vaihtaa virtuaalivaluuttoja rahaksi tai miksikään rahan arvoiseksi. Ymmärrät, että virtuaalivaluutoilla ei ole arvoa todellisessa maailmassa. Virtuaalivaluutat voivat vanheta, eikä niitä voida ehkä käyttää PSN-toimintojen lopettamisen jälkeen, eikä niistä voi saada hyvitystä.

8. Ennakkotilaukset

Suostut siihen, että voimme vähentää digitaalisen sisällön ennakkotilauksen hinnan lompakostasi ennakkotilauksen tekopäivänä (jos otamme sen vastaan).

Me voimme perua ennakkotilauksesi aina julkaisupäivään asti. Voit perua ennakkotilauksesi ja saada siitä hyvityksen PlayStation®Storen perumiskäytännön mukaisesti (www.playstation.com/store-cancellation-policy). Kun perut ennakkotilauksen, et ole enää oikeutettu ennakkotilauksen mukana tarjottuihin kampanjatuotteisiin.

9. Kuponkikoodit

Ellei toisin ilmoiteta, kuponkikoodin voi käyttää vain kerran ja vain yhdelle Tilille, eikä sitä voi, sovellettavan lain puitteissa, palauttaa, lunastaa, siirtää tai vaihtaa rahaa tai luottoa vastaan (mutta voit antaa ostamasi kuponkikoodin lahjaksi). Kuponkikoodien käyttöä koskevat nämä palveluehdot, kuponkikoodissa näkyvät erityiset rajoitukset sekä ehdot, jotka löytyvät osoitteesta www.playstation.com/legal/sen-voucher-code-terms-and-conditions.

10. Tilaukset

Kun ostat palveluihin maksullisen tilauksen, lunastat tilauskupongin tai käytät ilmaista kokeilutilausta PSN-verkon kautta:
(i) Maksulliset ja kokeilutilaukset tarjotaan jatkuviksi tilauksiksi, joissa on tietyt tilausmaksujen laskutuskaudet, mikä kerrotaan ennen ostoa tai käyttöä.
(ii) Kun ostat tilauksen, automaattinen varojen lisääminen otetaan automaattisesti käyttöön ("On") tiliasetuksissasi. Tämä tarkoittaa, että jos lompakossasi ei ole riittävästi varoja jatkuvan tilausmaksun maksamiseen, tarvittava saldo veloitetaan Tiliisi rekisteröidystä maksutavasta (jos sellainen on), ellet poista käytöstä ("Off") automaattista varojen lisäämistä. Tämä ei koske perheen lapsijäsenten tekemiä tilauksia. Voit milloin tahansa poistaa automaattisen varojen lisäämisen käytöstä ("Off") Tilisi hallintasivulta.
(iii) Kunkin laskutusjakson päättyessä vähennämme seuraavan jakson tilausmaksun PSN-lompakostasi, paitsi jos
a. perut tilauksen ennen nykyisen laskutusjakson päättymistä poistamalla automaattisen jatkamisen ("Auto-renew") käytöstä (lisätietoja saa osoitteesta www.playstation.com/store-cancellation-policy);
b. sinulla ei ole tarpeeksi varoja lompakossasi ja Automaattinen varojen lisääminen on poistettu käytöstä ("Off"), tai et ole rekisteröinyt maksutapaa; tai
c. lakkautamme tilauksen mistä tahansa syystä.
Näin tehdään myös ilmaisten kokeilutilausten päättyessä. Ne jatkuvat maksullisina tilauksina, paitsi jos peruutat tilauksen ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä tai me ilmoitamme toisin.
(iv) Jos tilauksen maksaminen epäonnistuu, saatamme yrittää maksun veloittamista uudelleen muutaman päivän ajan, ja saatat pystyä käyttämään tilauspalvelua kyseisen kauden aikana. Tilauksesi laskutuskausi ei muutu, ja jos maksun veloittaminen uudelleen onnistuu, jatkuvan tilauksen seuraava maksupäivä pysyy samana kuin se olisi ollut, jos alkuperäinen veloitus ei olisi epäonnistunut.
(v) Tilauksesi hinta pysyy samana, paitsi jos ilmoitamme sinulle etukäteen sähköpostitse Tilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen, jolloin sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilaus ennen korotetun hinnan voimaan astumista.
(vi) Mikäli sinulla on maksullinen tilaus tai maksuton kokeilutilaus ja ostat toisen tilauksen samaan palveluun, nykyinen tilauksesi ei jatku nykyisen tilausjakson päättyessä, vaan uusi tilaus alkaa ja jatkuu yllä kuvatulla tavalla.
(vii) Tilauksesi loputtua et ehkä pääse etkä pysty käyttämään kaikkia tilauksen kautta ladattuja Tuotteita.

Tilaukseen sisältyvä Tuotepaketti saattaa vaihdella tilauksen aikana, ja jotkin Tuotteet voivat olla myös ei-tilaaja-asiakkaiden ostettavissa. Et välttämättä voi käyttää kaikkia pakettiin kuuluvia Tuotteita ikään, maantieteellisen sijaintiin tai muihin perusteisiin liittyvien rajoitusten takia.

11. Käytön rajoitukset

Joillakin PSN-verkon kautta saatavilla Tuotteilla voi olla tiettyjä käyttöä rajoittavia sääntöjä. Esimerkiksi, kun ostat Tuotteen (mukaan lukien tilauspalvelut), Tuotteen lataaminen, suoratoisto ja/tai käyttäminen voi olla rajoitettua
(i) vain asuinmaahasi;
(ii) vain oston tehneeseen Tiliin;
(iii) vain tiettyyn ajanjaksoon tai -jaksoihin;
(iv) vain tiettyihin yhteensopiviin Sonyn järjestelmiin ja/tai muihin laitteisiin; ja/tai
(v) vain tiettyyn määrään yhteensopivia laitteita (kuten Sonyn järjestelmiä), jotka on yhdistetty oston tehneeseen Tiliin.

Jos käytät suoratoistopalvelua muualla kuin Tilisi rekisteröintimaassa, suoratoistopalvelun laatu saattaa olla toisenlainen kuin Tilisi rekisteröintimaassa.

Kaikki materiaalin rajoitukset kerrotaan ostohetkellä. Varmistu ennen ostamista, että olet ymmärtänyt nämä rajoitukset (mikäli tarvitset lisäselvennystä, esimerkiksi sanoista, joita ei ole tarjolla käyttökielelläsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme). Näissä rajoituksissa HOME CONSOLE (KOTIKONSOLI) tarkoittaa PS3-tai PS4-järjestelmää ja PORTABLE CONSOLE (KANNETTAVA KONSOLI) tarkoittaa PSP- tai PS Vita -järjestelmää tai PS TV:tä.

Käyttö saattaa edellyttää yhteensopivan Sony-järjestelmän ja/tai muun laitteen aktivoimista jossakin Tuotteessa oston tehneelle Tilille. Jos poistat Tuotteen ostaneen Tilin tai deaktivoit kyseisen yhteensopivan laitteen (kuten Sony-järjestelmän), voit menettää pääsyn Tuotteeseen etkä voi enää käyttää sitä. Varaamme itsellemme oikeuden rajoittaa yhteensopivien laitteiden (kuten Sony-järjestelmien) aktivoimis- ja deaktivoimiskertojen lukumäärää.

12. PlayStation Video ja sen käytön rajoitukset

Lisenssinantajiemme vaatimista rajoituksista johtuen voimme milloin tahansa rajoittaa tai poistaa mahdollisuuden PlayStation Video -palvelun kautta vuokrattujen ja/tai ostettujen videoiden suoratoistoon, lataamiseen tai uudelleenlataamiseen. PlayStation Video -palvelun videoiden kokeilu-, näyte- ja traileriversiot eivät välttämättä anna oikeaa kuvaa kokonaisista videoista. Joidenkin videoiden digitoidut versiot eivät välttämättä ole identtisiä samannimisen alkuperäisformaatin videon tai aiemmin julkaistujen versioiden kanssa.

PlayStation Video -palvelun videoiden käyttöä koskevat tietyt rajoitukset, jotka vaihtelevat riippuen siitä onko kyseessä vuokra- vai ostovideo ja onko se HD- vai SD-formaatissa. Erityisesti:
(i) Kun vuokravideo on ladattu johonkin yhteensopivaan laitteeseen, sitä ei voi katsoa millään toisella laitteella.
(ii) Tiettyjä osto- ja vuokravideoita ei välttämättä voi etäkäyttää, vaan ne voi vain ladata tai suoratoistaa riippuen käyttämästäsi yhteensopivasta laitteesta.
(iii) Tietyt yhteensopivat laitteet voivat suoratoistaa tai ladata videoita vain PlayStation Video -palvelusta.
(iv) Mahdollisuutesi ladata tai suoratoistaa vuokra- ja ostovideoita voi olla rajoitettu myös
a. vain tiettyihin yhteensopiviin laitteisiin;
b. vain tiettyyn lukumäärään;
c. vain tiettyyn määrään yhteensopivia laitteita;
d. suoratoistoon vain yhdellä yhteensopivalla laitteella kerrallaan;
e. tiettyyn ajanjaksoon, mikäli vuokraat videon; ja/tai
f. vain tiettyyn, määriteltyyn ohjelmaan yhteensopivassa laitteessa.
Nämä rajoitukset on selitetty osoitteessa: www.playstation.com/legal/playstation-video-usage-restrictions, mutta ei välttämättä sinun käyttökielelläsi. Varmistu ennen ostamista, että olet ymmärtänyt nämä rajoitukset. Mikäli tarvitset lisäselvennystä, esimerkiksi tiedoista, joita ei ole tarjolla käyttökielelläsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

13. Immateriaalioikeudet (mukaan lukien piraattiohjelmat)

Kaikki immateriaalioikeudet PSN-verkossa ja sen Tuotteissa kuuluvat meille ja/tai lisenssinantajillemme. Kaikki PSN-verkossa olevat yhtiöiden, Tuotteiden ja palveluiden nimet ovat omistajiensa kauppanimiä, tavaramerkkejä, rekisteröityjä tavaramerkkejä tai palvelumerkkejä.

Kun ostat Tuotteen, hyväksyt sen, että ostat vain Tuotteen käyttölisenssin, etkä saa Tuotetta omistukseesi. Jos meiltä ostamasi Tuote on Ohjelmisto (kuten Ohjelmiston käyttöehdoissa on määritelty), saat lisenssin kyseisen Ohjelmiston käyttämiseen Ohjelmiston käyttöehtojen mukaisesti. Muihin meiltä ostamiisi Tuotteisiin saat rajoitetun, ei-eksklusiivisen, ei-siirrettävän, henkilökohtaisen lisenssin kyseisen Tuotteen käyttämiseen. Tätä lisenssiä lukuun ottamatta me ja/tai lisenssinhaltijamme pidätämme kaikki oikeudet, intressit ja korvausvaatimukset.

Sinulle voi tulla tilaisuuksia jakaa tekstejäsi, viestejäsi, kommenttejasi, kuviasi, valokuviasi, ääntäsi, musiikkiasi, videoitasi, pelimateriaalia, pelivideoita ja pelitietojasi ja muita materiaaleja PSN-verkon kautta meille ja muille käyttäjille ("KTM"). Sinun luomasi ja jakamasi KTM kuuluu sinulle, mutta me, ja tarvittaessa Tuotteen julkaisija, saamme immateriaalioikeudet KTM:iisi, joten et saa hyödyntää KTM:asi kaupallisesti ilman meidän ja Tuotteen julkaisijan lupaa.

Ilman maksua annat seuraavat luvat:
(i) me, tytäryhtiömme ja muut PSN-käyttäjät saavat käyttää, jakaa, kopioida, muokata, esittää ja julkaista KTM:asi, PSN-verkkotunnuksesi ja, mikäli päätät käyttää sitä, todellisen nimesi PSN-verkossa ja muissa PlayStation®-tuotteissa ja -palveluissa, kuten Tuotteen kotisivuilla; ja
(ii) me ja tytäryhtiömme voimme lisensoida, myydä ja muuten kaupallisesti hyödyntää KTM:asi (esimerkiksi myymällä tilauksia KTM:si käyttämiseen (yksin tai yhdessä muiden KTM:en kanssa) ja/tai vastaanottamalla mainostuloja, jotka liittyvät KTM:iin), sekä käyttää KTM:si Tuotteiden ja muiden PlayStation®-tuotteiden ja -palveluiden markkinoimisessa.

Ymmärrät, että me tai muut PSN-käyttäjät voimme muuttaa tai poistaa KTM-sisältöäsi ja luovut kaikista moraalisista oikeuksista KTM-sisältöäsi kohtaan. Julkaisemalla KTM:n kerrot meille, että sinulla on kaikki oikeudet kyseisen KTM:n julkaisemiseen, ja että annat meille tässä osiossa 13 eritellyt oikeudet.

Et myöskään saa
(i) jakaa, myydä, ostaa, siirtää, vuokrata tai alilisensoida Tiliä (myöskään perheen lapsijäsenten Tilejä), verkkotunnusta tai mitään Tilin tietoja; tai
(ii) häiritä, väärinkäyttää, muuttaa, muokata, kääntää, hakkeroida, murtaa, takaisinmallintaa, purkaa tai hajottaa Tuotetta tai sen osia (tai PSN-verkon yhteydessä käytettyjä laitteita, järjestelmiä tai infrastruktuuria) mistään syystä, ellei siihen ole sovellettavan lain mukaista erillistä lupaa; tai
(iii) luoda johdannaisteoksia, yrittää luoda lähdekoodia objektikoodista, tai ladata Tuotetta tai sen osia mihinkään tarkoitukseen, johon emme ole myöntäneet lupaa; tai
(iv) kerätä scraping-menetelmin, kopioida, mallintaa, siirtää yleisölle, esittää julkisesti tai hyödyntää Tuotetta tai sen osia, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka on saatu PSN-verkon kautta tai siihen liittyen; tai
(v) käyttää tai tehdä käytettäväksi luvattomia laitteita tai ohjelmia, joilla voi käyttää PSN-verkkoa tai sen Tuotteita (tämä tarkoittaa myös huijauskoodeja ja laitteita, jotka ohittavat suojauksia tai rajoituksia); tai
(vi) ohittaa tai yrittää ohittaa käyttäjien tunnistamisjärjestelmiä tai suojausmenetelmiä, ellei sinulla ole siihen lain myöntämää lupaa; tai
(vii) lähettää koodia, sisältöä tai viestejä, jotka voisivat olla haitallisia meille, lisenssinantajillemme tai muille käyttäjille, kuten viruksia, matoja, vakoiluohjelmia tai aikapommeja; tai
(viii) käyttää varastettuja tai laittomasti hankittuja laitteita, ohjelmistoja, Tilejä, Tilin tunnistetietoja, Virtuaalivaluuttoja tai Tuotteita.

14. Henkilötietojesi käyttäminen

Kun käytät PSN-verkkoa ja sen Tuotteita, me, muut käyttäjät ja kolmannet osapuolet voivat kerätä, käyttää ja jakaa muille sinuun (tai perheesi lapsijäseneen) liittyviä tietoja. Sinuun liittyvien henkilötietojen kerääminen ,käyttäminen ja jakaminen on selitetty PlayStationin tietosuojakäytännössä, osoitteessa www.playstationnetwork.com/privacy-policy. Käyttämällä PSN-verkkoa ja sen Tuotteita hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, käyttämisen ja jakamisen, kuten kyseisessä käytännössä on selitetty.

Me varaamme oikeuden oman harkintamme mukaan seurata ja tallentaa (tai pyytää kolmatta osapuolta seuraamaan ja tallentamaan) kaikkia toimiasi tai osaa niistä, ja poistaa jakamiasi materiaaleja oman harkintamme mukaan, sinulle ilmoittamatta. Tämä voi sisältää tietoja, kuten ääni- ja tekstiviestiesi sisältöä, pelivideoitasi, toimiesi ajankohtia ja paikkoja, nimesi, PSN-verkon online-tunnuksesi ja IP-osoitteesi. Voimme saada tietoja toimistasi PSN-verkossa myös muilta käyttäjiltä. Me ja tytäryhtiömme voimme käyttää näin kerättyjä tietoja näiden palveluehtojen toimeenpanoon, lain noudattamiseen, omien oikeuksiemme sekä lisenssinantajien ja käyttäjien oikeuksien suojelemiseen, sekä työntekijöidemme, alihankkijoidemme ja käyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden takaamiseen. Voimme välittää näitä tietoja poliisille tai muille viranomaisille. Ota huomioon, että emme voi tarkkailla kaikkea PSN-verkossa tapahtuvaa toimintaa, emmekä lupaa niin tehdä.

Älä kerro PSN-verkossa henkilötietojasi, kuten puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta, fyysistä osoitetta, jne.

15. Ohjelmistopäivitykset ja niiden vaikutus sinuun

Hyväksyt sen, että voimme automaattisesti lähettää päivityksiä Sony-järjestelmääsi, kun järjestelmäsi on yhteydessä Internetiin ja/tai kirjaudut Tiliisi, varmistaaksemme, että järjestelmäsi toimii oikein näiden palveluehtojen mukaisesti ja/tai parantaaksemme toimivuutta tai ominaisuuksia. Lisäksi Sony-järjestelmäsi voi ladata päivityksiä, jos olet asettanut sen automaattiseksi tai pyydät manuaalisesti järjestelmää lataamaan päivityksiä.

Hyväksyt sen, että nämä päivitykset voivat
(i) päivittää Sony-järjestelmäsi käyttöjärjestelmän ja muita ohjelmistoja, ja voi muuttaa tai poistaa tiettyjä ominaisuuksia tai toimintoja;
(ii) aiheuttaa tiedonmenetyksiä, ja pysyvien menetysten välttämiseksi sinun tulisi arkistoida Sony-järjestelmääsi tallennetut valokuvat, musiikit, videot ja muut tiedot; ja
(iii) olla käytössäsi näiden palveluehtojen mukaisesti.

Hyväksyt sen, että sinulla ei ole oikeutta saada rahojasi takaisin ohjelmistopäivityksestä aiheutuneiden ominaisuuksien tai toimintojen muutosten tai tietojen menettämisen takia.

16. PSN-verkon ylläpitotyöt tai sulkeminen

Voimme milloin tahansa sulkea PSN-verkon ja/tai minkä tahansa sen Tuotteista miten pitkäksi aikaa tahansa ja mistä syystä tahansa, esimerkiksi tietomurron tutkimiseksi tai järjestelmän ylläpitotöiden ja päivitysten vuoksi. Mikäli koko PSN-verkko suljetaan pysyvästi, saat pyynnöstä hyvityksen lompakkosi käyttämättömistä varoista ja tilaustesi käyttämättömistä jaksoista. Käyttämättä jääneet virtuaalivaluutat tai muut Tuotteet eivät oikeuta sinua hyvitykseen.

17. Tilin sulkeminen

Voit sulkea Tilisi ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla. Me voimme sulkea Tilisi, mikäli se on ollut käyttämättä vähintään 24 kuukautta. Kummassakaan tapauksessa emme hyvitä lompakkosi käyttämättömiä varoja tai tilaustesi käyttämättömiä jaksoja, ellei laki meitä siihen velvoita. Kun Tilisi on suljettu, et enää pääse PSN-verkkoon etkä voi enää käyttää kyseisellä Tilillä ostettuja Tuotteita.

18. PSN-verkon suojeleminen (mukaan lukien näiden palveluehtojen noudattamatta jättäminen)

Jos meillä on kohtuulliset syyt epäillä, että sinä, joku perheesi lapsijäsenistä tai kuka tahansa käyttäjä, jonka päästät käyttämään järjestelmääsi Tilillään, on rikkonut näitä palveluehtoja, on tuonut PSN-verkon huonoon valoon, on ollut osallisena petollisessa toiminnassa, tai uskomme, että Tilisi on hakkeroitu tai muutoin vaarantunut, voimme ryhtyä toimiin, joita pidämme olosuhteet huomioiden kohtuullisina intressiemme ja muiden käyttäjien intressien suojelemiseksi. Erityisesti voimme:
(i) palauttaa Tilisi salasanan (myös perheesi lapsijäsenten Tilien);
(ii) lähettää Sony-järjestelmääsi päivityksiä luvattoman käytön estämiseksi;
(iii) lopettaa tai keskeyttää Tiliisi liitettyjä tilauksia (myös perheesi lapsijäsenten Tileihin);
(iv) lopettaa tai keskeyttää pääsyn PSN-verkon kautta jaettaviin Tuotteisiin tai niiden osiin;
(v) keskeyttää Tilisi käytön (mukaan lukien kaikkien perheesi lapsijäseniltä), väliaikaisesti tai pysyvästi;
(vi) estää pääsyn PSN-verkkoon kaikilta käyttämiltäsi Sony-järjestelmiltä, väliaikaisesti tai pysyvästi; ja/tai
(vii) ryhtyä syytetoimiin sinua vastaan ja/tai osallistua hallituksen ja/tai yksityisen tahon syytetoimiin tai rikossyytteisiin sinua vastaan.

Kun Tilisi ja/tai Sony-järjestelmäsi käyttö on keskeytetty, et voi käyttää maksamiasi Tuotteita. Emme hyvitä lompakkosi käyttämättömiä varoja tai tilaustesi käyttämättömiä jaksoja, ellei laki meitä siihen velvoita. Jos Tilisi käyttö keskeytetään, voit silti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos et halua jatkaa tilauksiasi.

Vaikka emme heti puuttuisikaan palveluehtojen rikkomiseen, se ei tarkoita oikeusistamme tai apukeinoista luopumista, ja voimme yhä ryhtyä toimiin näitä tai muita rikkomuksia vastaan myöhemmin.

19. Sinun oikeutesi ja meidän korvausvelvollisuutemme

Emme poista tai rajoita korvausvelvollisuuttamme seuraavissa tapauksissa:
(i) meidän tai työntekijöidemme, edustajiemme tai alihankkijoidemme huolimattomuudesta johtuneissa kuoleman- tai henkilövahinkotapauksissa;
(ii) meidän puolellamme tapahtunut petos tai vilpillinen toiminta; sekä
(iii) tapauksissa, joissa sovellettava laki ei salli vastuuvelvollisuuden pois sulkemista tai rajoittamista.

Muuten kuin tässä osiossa 19 on eritelty, emme ole lain sallimissa puitteissa vastuuvelvollisia, emmekä anna mitään takuuta, joka liittyy:
(i) PSN-verkon ja sen Tuotteiden laatuun, toimivuuteen, saatavuuteen, valmiuteen, tarkkuuteen tai suorituskykyyn;
(ii) PSN-verkon ja sen Tuotteiden virheisiin, ohjelmointivirheisiin, viruksiin tai haitalliseen käyttöön;
(iii) kyvyttömyyteen ostaa tai käyttää PSN-verkon kautta tarjottavia Tuotteita;
(iv) muiden PSN-verkon käyttäjien tai hakkereiden toimiin ja jakamiin materiaaleihin;
(v) muiden myymiin Tuotteisiin;
(vi) Tuotteiden yhteensopimattomuuteen Euroopan, Lähi-idän, Afrikan, Intian, Venäjän ja Oseanian ulkopuolelle myytäviksi lisensoitujen Sony-järjestelmien ja ohjelmistojen kanssa;
(vii) tietojen menetykseen, ohjelmien tai laitteiden menetykseen tai vioittumiseen PSN-verkon käytön seurauksena;
(viii) käyttönautinnon menetykseen;
(ix) Internet-yhteyteesi, mukaan lukien yhteys-, data- ja roaming-maksuihin, sekä riittämättömään kaistaleveyteen Tuotteiden lataamiseksi tai suoratoistamiseksi PSN-verkosta.
(x) menetyksiisi, joka ei johtunut siitä, että rikoimme näitä palveluehtoja;
(xi) Tuotteiden käyttämiseen kaupallisessa tarkoituksessa (tarjoamme Tuotteet vain yksityiseen kotikäyttöön) emmekä ole vastuussa taloudellisista tappiostasi, liiketoiminnan menetyksestä tai keskeytyksestä, tai bisnestilaisuuksien menettämisestä;
(xii) kolmansien osapuolien pahansuopiin tekoihin, kuten hakkerointiin, virusten levittämiseen, DoS-hyökkäyksiin, haittakoodeihin, troijalaisiin tai Tilisi luvattomaan käyttöön;
(xiii) menetyksiin, jotka johtuvat Tilisi tai perheesi lapsijäsenten Tilien luvattomasta käytöstä (patisi jos käyttö johtui suoraan meidän virheestämme); ja
(xiv) vastuuvelvollisuuteen, joka johtuu tapahtumasta, joka ei ollut meidän hallinnassamme (esim. force majeure -tapaukset).

Voimme milloin tahansa perua pääsyn ilmaisiin Tuotteisiin tai kokeilutilauksiin.

Tässä osiossa 19 eriteltyjen ehtojen mukaisesti:

(a) jos emme onnistu tarjoamaan maksettua Tuotetta, meidän vastuumme ja sinun ainoa hyvityksesi (jonka me valitsemme) rajoittuu joko Tuotteen tarjoamiseen tai tuotteesta maksamasi summan lisäämiseen PSN-lompakkoosi;
(b) jos toimitamme viallisen maksetun Tuotteen, tarjoudumme (valintamme mukaan) joko korjaamaan tai vaihtamaan Tuotteen. Jos päätämme korjata Tuotteen, mutta emme pysty korjaamaan sitä kohtuullisessa ajassa tai aiheuttamatta sinulle merkittävää haittaa, palautamme rahasi joko kokonaan tai osittain (perustuen saamasi sisällön arvoon); ja
(c) meidän vastuumme ja sinun ainoa hyvityksesi muissa tapauksissa rajoittuu 50 puntaan (tai vastaavaan summaan paikallisessa valuutassa) tai PSN-lompakkosi käyttämättömiin varoihin, mikäli tämä summa on suurempi.

20. Muutokset kanssasi tekemiimme sopimuksiin ja oikeutemme siirtää kanssasi tekemiämme sopimuksia

Voimme aika ajoin tehdä muutoksia näihin palveluehtoihin. Mikäli muutokset ovat merkittäviä, pyydämme sinua hyväksymään näiden palveluehtojen uuden version. Mikäli muutokset ovat pieniä, pyydämme sinua joko hyväksymään uuden version tai ilmoitamme sinulle muutoksista kohtuullisella varoitusajalla, esimerkiksi viestillä, kun kirjaudut PSN-verkkoon, PSN-viestillä tai lähettämällä sähköpostia Tiliisi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sinä tai perheesi lapsijäsenet jatkatte ohjelmiston käyttämistä sellaisen ilmoituksen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen muutokset. Voit jatkaa PSN-verkon tai aiemmin ostamasi ohjelmiston käyttämistä vain, jos hyväksyt kaikki muutokset. Mikäli et hyväksy näiden palveluehtojen tai Ohjelmiston käyttöehtojen muutoksia, ota meihin yhteyttä Tilisi sulkemiseksi. Tässä tapauksessa sinulle hyvitetään lompakkosi käyttämättömät varat.

Voimme milloin tahansa siirtää näiden palveluehtojen ja niiden pohjalta välillämme tehtyjen sopimusten alaiset oikeutemme ja velvollisuutemme ilman sinun suostumustasi. Ilmoitamme sinulle, jos aiomme näin tehdä. Jos et hyväksy siirtoa, voit sulkea Tilisi osion 17 mukaisesti. Sinä et voi siirtää näiden palveluehtojen ja niiden pohjalta välillämme tehtyjen sopimusten alaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi.

21. Sovellettava laki, oikeustoimialue ja kolmansien osapuolien oikeudet

Sinä ja me hyväksymme lain sallimissa puitteissa, että näitä palveluehtoja, niiden aihepiiriä ja muotoa, sekä näihin liittyviä kiistoja käsitellään ja tulkitaan Englannin lakien mukaan, ja että tuomiovalta on eksklusiivisesti Englannin oikeuslaitoksella.

Sony Interactive Entertainment Europe Limitedillä on Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 -lain mukainen oikeus toimeenpanna kaikkia näitä palveluehtoja Sony Interactive Entertainment Network Europe Limitedin etujen mukaisesti. Muilla kuin näiden palveluehtojen osapuolilla, heidän seuraajillaan ja valtuutetuillaan ei ole mitään oikeuksia toimeenpanna näitä ehtoja. Osapuolten oikeudet näiden palveluehtojen mukaisen version, vastuuvapaussopimuksen tai muun sopimuksen päättämiseen, perumiseen tai hyväksymiseen ei riipu muiden henkilöiden suostumisesta.

22. Yhtiön tiedot ja yhteystiedot

Me olemme Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (yhtiönumero 06020283), 10 Great Marlborough Street, London W1F 7LP, United Kingdom (tunnettu ennen 29.7.2016 nimellä Sony Network Entertainment Europe Limited). Voit ottaa yhteyttä yllä olevaan osoitteeseen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen:

Suomi: support@fi.playstation.com

Muut yhteystiedot (myös puhelinnumerot) saa osoitteesta www.playstation.com/get-help/contact-us/.

Jos sinulla on kommentoitavaa tai kysyttävää PSN-verkon kautta jaettavista kolmansien osapuolten palveluista ja/tai Tuotteista, ota yhteyttä kyseiseen kolmanteen osapuoleen.

 

Ohjelmiston käyttöehdot

1. Keitä me olemme?
1.1. Me olemme Sony Interactive Entertainment Europe Limited (yhtiönumero 03277793), 10 Great Marlborough Street, London W1F 7LP, United Kingdom.

2. Termien määritys
2.1. "Valtuutettu järjestelmä" tarkoittaa mitä tahansa seuraavista järjestelmistä: PS one, PlayStation®2, PlayStation®Portable, PlayStation®3, PlayStation®Vita, PlayStation®TV ja PlayStation®4.

2.2 "PSN" tarkoittaa PlayStation®Networkia.

2.3 "Ohjelmisto" tarkoittaa PlayStation-peliä ja sovellusohjelmistoa, joka on kehitetty toimimaan yhdessä tai useassa valtuutetussa järjestelmässä.

3. Milloin nämä ohjelmiston käyttöehdot ovat voimassa?
3.1 Nämä ohjelmistojen käyttöehdot ("käyttöehdot") ovat voimassa aina kun ohjelmistoa käytetään valtuutetulla järjestelmällä. Tämä sisältää PlayStation™Now-palvelun käytön, mikä mahdollistaa ohjelmiston käytön PC-tietokoneiden ja älytelevisioiden kaltaisilla laitteilla.

4. Ohjelmisto lisensoidaan
4.1 Kun ostat ohjelmiston, saat lisenssin kyseisen ohjelmiston käyttöön näiden käyttöehtojen mukaisesti, mutta et saa omistusoikeutta ohjelmistoon. Jos et toimi näiden käyttöehtojen mukaisesti, voimme peruuttaa sinulle näiden ehtojen mukaisesti myönnetyn ohjelmistolisenssin, jolloin sinulla ei enää ole käyttöoikeutta ohjelmistoon.

5. Kuka lisensoi ohjelmiston minulle?
5.1 Ohjelmistoja on kahdenlaisia:
5.1.1. meidän julkaisemamme ohjelmisto, jonka me lisensoimme sinulle; ja
5.1.2. muiden yhtiöiden julkaisemat ohjelmistot, jotka he lisensoivat sinulle.

5.2 Julkaisija merkitään joko
5.2.1. pakkaukseen – kun ohjelmisto on fyysisellä levyllä, kuten DVD-levyllä, Blu-ray-levyllä tai PS Vita -kortilla ("levypohjainen ohjelmisto"); tai
5.2.2. tuotekuvaukseen – kun ohjelmisto on saatavana PlayStation®Store-kaupasta tai muusta ajoittain hyväksymästämme digitaalista sisältöä myyvästä kaupasta ("digitaalinen ohjelmisto").

5.3 Jos me olemme ohjelmiston julkaisija, me lisensoimme ohjelmiston käyttöösi näiden käyttöehtojen mukaisesti, sekä muiden tiettyyn ohjelmistoon mahdollisesti liittyvien ehtojen mukaisesti.

5.4 Jos toinen yhtiö julkaisee ohjelmiston, he lisensoivat ohjelmiston käyttöösi näiden käyttöehtojen ja mahdollisten muiden ehtojen mukaisesti. Yhtiö voi kertoa muista ehdoista, joita on noudatettava ohjelmistoa käytettäessä. Nuo ehdot ovat voimassa näiden käyttöehtojen lisäksi, eivät näiden käyttöehtojen sijaan. Jos lisäehtojen ja näiden käyttöehtojen välillä on ristiriitoja, sovelletaan näitä käyttöehtoja.

6. Ohjelmiston käytön rajoitukset
6.1 Ohjelmiston käyttöoikeuslisenssisi on henkilökohtainen. Se ei ole yksinomainen eikä siirrettävissä. Lisenssi sallii vain ohjelmiston yksityisen käytön soveltuvalla valtuutetulla järjestelmällä (joka on merkitty levypohjaisessa ohjelmistossa pakkaukseen ja digitaalisessa ohjelmistossa tuotekuvaukseen, tai josta ilmoitamme sinulle muuten ajoittain) ja vain Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa, Intiassa, Venäjällä ja Oseaniassa.

6.2 Et saa käyttää ohjelmistoa kaupallisissa tarkoituksissa, lähettää sitä, periä maksua sen käytöstä tai esittää sitä muuten julkisesti ilman meidän lupaamme ja ilman toisen julkaisijan lupaa, jos julkaisija on toinen yhtiö.

6.3 Et saa vuokrata, lisensoida, julkaista, muokata, mukauttaa tai kääntää mitään osaa ohjelmistosta.

6.4 Et saa emuloida ohjelmistoa.

6.5 Korkeimmissa lain sallimissa puitteissa mitään ohjelmiston osia ei saa takaisinmallintaa, purkaa, hajottaa tai kopioida, eikä niistä kehittää johdannaisteoksia tai muutoin pyrkiä kehittämään lähdekoodia ohjelmiston tuloskoodista.

6.6 Et saa käyttää mitään keinoa valtuutetun järjestelmän salauksien, turvajärjestelmien tai tunnistusjärjestelmien ohittamiseen tai pois kytkemiseen, tai minkään PSN -verkkoon liittyvän tilin, palvelun, laitteiston, ohjelmiston tai verkon luvattomaan käyttöön tai häirintään.

6.7 Et saa käyttää varastettuja tai laittomasti hankittuja valtuutettuja järjestelmiä tai ohjelmistoja.

6.8 Valtuutetun järjestelmän ja sen kanssa käytettäväksi julkaistun, kohdassa 10.1 kuvattuja sopimuksia noudattavan, valtuutetun ohjelmiston tarjoamat yhteisöominaisuudet eivät riko näiden käyttöehtojen kohtia 6.2 ja 6.5.

7. Jälleenmyynti
7.1 Et saa jälleenmyydä levypohjaista ohjelmistoa tai digitaalista ohjelmistoa ilman meidän erityistä lupaamme ja ilman toisen julkaisijan lupaa, jos julkaisija on toinen yhtiö.

8. Ikärajoitukset
8.1 Jos ohjelmistolla on ikärajoitus, se tarkoittaa että ohjelmiston sisältö ei sovi kenellekään ikärajoitusta nuoremmalle. Jos olet vanhempi tai huoltaja, osoitteessa www.playstation.com/safety on lisätietoja keinosta estää tiettyjä ikärajoitettuja pelejä toimimasta PlayStation®Portable-, PlayStation®3-, PlayStation®Vita- tai PlayStation®4-järjestelmässä.

8.2 Jos sinun tai vastuullasi olevan tilinhaltijan rekisteröity ikä on alhaisempi kuin tietyn ohjelmiston ikäraja, saatamme estää sinua tai kyseistä tilinhaltijaa katsomasta, ostamasta tai käyttämästä kyseistä ohjelmistoa. Peliohjelmistojen tapauksessa saatamme estää sinua tai kyseistä tilinhaltijaa käyttämästä pelin online-toimintoja vaikka offline-toiminnot olisivatkin käytettävissä PlayStation®Portable-, PlayStation®3-, PlayStation®Vita- tai PlayStation®4-järjestelmässä.

9 Yksityisyys ja ohjelmiston online-käyttö
9.1 PSN mahdollistaa ohjelmiston online-käytön. Kun käytät PSN-verkkoa:
9.1.1. Näiden ehtojen lisäksi ovat voimassa PSN-verkon palvelu- ja käyttösopimusehdot ("palveluehdot"), jotka sinä ja Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited hyväksyitte kun loit PSN-tilin ("tili"). Nykyiset palveluehdot löytyvät osoitteesta www.playstation.com/legal/PSNTerms;
9.1.2. me ja Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited voimme kerätä sinusta tietoa. Henkilökohtaisten tietojesi käyttötarkoitus selitetään PlayStationin tietosuojakäytännössä. Palveluehdot ja PlayStationin tietosuojakäytännön saa osoitteesta www.playstation.com/legal/PSNTerms; ja
9.1.3. jos toinen yhtiö on lisensoinut ohjelmiston sinulle, se saattaa myös kerätä tietoa sinusta. Toinen yhtiö selittää asian omassa tietosuojakäytännössään.

10. Käyttäytyminen meitä ja muita käyttäjiä kohtaan
10.1 Valtuutetut järjestelmät ja ohjelmistot voivat tarjota yhteisöominaisuuksia, joiden avulla voit kommunikoida ja vuorovaikuttaa toisten ihmisten kanssa PSN-verkon tai muun sosiaalisen verkon kautta. Yhteisöominaisuuksien käyttöä valvovat useat eri yhtiöiden sopimukset:
10.1.1. nämä käyttöehdot; ja
10.1.2. palveluehdot; ja
10.1.3. PlayStationin tietosuojakäytäntö; sekä
10.1.4. muut mahdolliset ohjelmiston julkaisijan asettamat ehdot; ja
10.1.5. muut mahdolliset käyttämäsi sosiaalisen verkon (johon sinulla voi olla tili) tarjoavan yhtiön asettamat ehdot.

10.2 Kun olet vuorovaikutuksessa meidän tai muiden käyttäjien kanssa (jotka voivat olla lapsia), sinun on käyttäydyttävä lakien mukaan, kunnollisesti, kunnioittavasti ja toiset huomioiden. Tämä sisältää PSN-verkon jakamis- tai kommunikointiominaisuuksien käyttämisen, minkä ansiosta voit jakaa viestejä, kommentteja, kuvia, valokuvia, videoita, pelin osia, pelivideoita ja muita materiaaleja sekä informaatiota ("käyttäjän tuottama media" tai "KTM-sisältö"), sekä kommunikointisi asiakaspalvelutiimimme ja muiden työntekijöiden ja edustajien kanssa sähköpostitse, puhelimitse tai muilla tavoilla.

10.3 Esimerkiksi:
10.3.1. älä jaa mitään vulgaaria tai käytä yhteisöominaisuuksia vahingoittaaksesi tai huolestuttaaksesi muita;
10.3.2. älä jaa mitään, mikä on herjaavaa tai loukkaavaa (mukaan lukien rasistisesti, etnisesti, uskonnollisesti tai seksuaalisesti loukkaavaa);
10.3.3. älä käytä tai edistä vihapuhetta, väkivaltaista käytöstä tai laittomia aineita;
10.3.4. älä uhkaa väkivallalla tai edistä väkivaltaa, äläkä uhkaa terrorismilla tai edistä terrorismia;
10.3.5. älä käyttäydy häiritsevästi tai uhkaavasti, äläkä kiusaa, matki tai vaani ketään;
10.3.6. älä spämmää kontaktejasi tai lähetä heille suosituksia/tarjouksia ilman heidän lupaansa;
10.3.7. älä huijaa, käytä hyväksi tai käytä ohjelmiston, PSN-verkon tai sen tuotteiden bugeja, vikoja, heikkouksia tai tahattomia pelimekaniikkoja saadaksesi epäreilua etua;
10.3.8. älä jaa, vaihda, urki tai kerää tilien sisäänkirjautumistietoja;
10.3.9. älä käytä tai yhdistä ohjelmistoa, PSN-verkkoa tai sen tuotteita kaupalliseen toimintaan tai niiden yhteydessä;
10.3.10. älä käyttäydy tavalla, joka loukkaa yksityisyyttä tai immateriaalioikeuksia;
10.3.11. älä tee mitään, tai uhkaa tekeväsi mitään, mikä rikkoo näitä ehtoja tai sovellettavia lakeja; ja
10.3.12. käytä tervettä järkeä ja sovella aina hyviä tapoja.

11 Luominen ja jakaminen verkossa
11.1 Luomasi ja jakamasi KTM-sisältö kuuluu sinulle, mutta me, ja soveltuvissa tapauksissa asiaankuuluva ohjelmiston julkaisija, omistamme immateriaalioikeudet KTM-sisältöön, joten et saa hyödyntää kaupallisesti KTM-sisältöä ilman lupaamme tai ilman ohjelmiston julkaisijan lupaa.

11.2 Myönnät meille, tytäryhtiöillemme ja muille PSN-käyttäjille luvan käyttää, jakaa, kopioida, muokata, esittää ja julkaista KTM-sisältösi, PSN-online-tunnuksesi (ja, jos käytät sitä, oman nimesi) PSN-verkossa ja muissa asiaan liittyvissä palveluissa, kuten ohjelmistoon liittyvillä verkkosivuilla. Myönnät meille myös maksutta luvan lisensoida, myydä ja muuten kaupallisesti hyödyntää KTM-sisältöäsi (esimerkiksi myymällä tilauksia KTM-sisältöösi (yksin tai yhdessä muun KTM-sisällön kanssa) ja/tai saamalla mainosrahaa liittyen KTM-sisältöön) ja käyttää KTM-sisältöäsi PlayStation®-tuotteiden, ohjelmiston tai palvelujen markkinoinnissa. Ymmärrät, että me tai muut PSN-käyttäjät voimme muuttaa tai poistaa KTM-sisältöäsi ja luovut kaikista moraalisista oikeuksista KTM-sisältöäsi kohtaan. Julkaisemalla KTM-sisältöä ilmoitat meille, että sinulla on tarvittavat oikeudet kyseisen KTM-sisällön julkaisuun ja että myönnät kaikki tässä kohdassa määritellyt oikeudet.

12 Huonot online-kokemukset
12.1 Haluamme, että kaikki nauttivat online-yhteisöstämme, mutta emme voi taata, että jokainen käyttäytyy asiallisesti. Emme ole vastuussa muiden PSN-käyttäjien toimintaan ja KTM-sisältöön liittyen, emmekä ole vastuussa muille sinun toimintaasi tai KTM-sisältöösi liittyen.

12.2 Jos koet sopimatonta tai epäsopivaa käytöstä pelissä, haluamme että ilmoitat siitä asianmukaiselle julkaisijalle (joka voimme olla me).

12.3 Vaikka saatamme antaa mahdollisuuden sinulle ja muille julkaista sisältöä sosiaalisissa verkoissa ja muissa kolmansien osapuolien sivustoissa, emme ole vastuussa kyseisistä palveluista. Jos koet sopimatonta tai epäsopivaa käytöstä sosiaalisessa verkossa tai kolmannen osapuolen sivustossa, ilmoita asiasta sosiaalisen verkon tai kolmannen osapuolen sivuston tarjoajalle asianmukaisten kanavien kautta.

13 Julkaisemastamme pelistä raportoiminen
13.1 Julkaisemissamme peleissä ja valtuutetuissa järjestelmissä käytettävissä toiminnoissa (kuten PSN-viesteissä) me tarjoamme oleellisiksi katsomillamme alueilla käyttöösi raportointityökalun. Esimerkiksi PSN-verkon kautta saatujen viestien vieressä on raportointivaihtoehto. Jokaisessa julkaisemassamme KTM-sisällön jakamista tukevassa pelissä on pelinsisäinen raportointityökalu. Jos teet raportin tilanteeseen parhaiten sopivalla raportointityökalulla, saatat pystyä lähettämään myös todistuskappaleen, joka helpottaa tilanteen arviointiamme. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että myös toiset ihmiset voivat raportoida sinusta ja KTM-sisällöstäsi.

13.2 Lisätietoja raportoinnista on osoitteessa www.playstation.com/safety.

14 Valvommeko me online-käyttäytymistä?
14.1 Kyllä, mutta emme voi valvoa kaikkea ohjelmistotoimintaa emmekä sitoudu tekemään niin. Varaamme kuitenkin oikeuden valvoa ja tallentaa oman harkintamme mukaan mitä tahansa ohjelmistotoimintaasi ja poistaa minkä tahansa KTM-sisältösi ilman erillistä varoitusta. Voimme tallentaa ja kerätä tietoa ohjelmiston käytöstäsi tai voimme saada niistä tietoa toisilta käyttäjiltä kohdan 13.1. mukaisesti. Me ja yhteistyötä kanssamme tekevät yhtiöt voimme käyttää kaikkea tällä tavoin kerättyä tietoa, kuten esimerkiksi KTM-sisältöäsi, ääni- ja tekstiviestintäsi sisältöä, videokuvaa pelistäsi, toimintasi aikaa ja sijaintia, nimeäsi, PSN-online-tunnustasi ja IP-osoitettasi näiden käyttöehtojen ja palveluehtojen valvomiseen, lain määräysten seuraamiseen, omien oikeuksiemme sekä lisensoijiemme ja käyttäjiemme oikeuksien turvaamiseen sekä työntekijöidemme ja käyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden varjelemiseen. Näitä tietoja voidaan jakaa poliisille tai muille asiaankuuluville viranomaisille. Hyväksymällä nämä ohjelmiston käyttöehdot hyväksyt myös tämän.

15 Online-kaupat
15.1 Kun käytät ohjelmistoa verkossa, sinun voi olla mahdollista ostaa tuotteita online-kaupasta käyttämällä SEN-lompakkoasi. Kaikki Sony Interactive Entertainment Network Europe Limitedistä tehdyt ostokset ovat palveluehtojen alaisia.

16 Palaute ja beeta-testit
16.1 Otamme mielellämme vastaan palveluitamme ja tuotteitamme koskevat ideasi ja palutteesi, mutta saat lähettää meille vain omia ideoitasi ja palautettasi. Kertomalla meille ideasi ja palautteesi, luovutat niiden omistusoikeuden meille, riippumatta siitä käytämmekö niitä vai emme. Et saa ideoistasi ja palautteestasi maksua tai muutakaan hyvitystä.

16.2 Jos osallistut ilmaiseen beeta-testiin, tai lunastat sellaisen kupongin, suostut seuraaviin lisäehtoihin:
16.2.1. sinun on pidettävä beeta-ohjelmisto turvassa ja hyvässä kunnossa, etkä saa kopioida beeta-ohjelmistoa, antaa tai myydä sitä kenellekään, et saa yrittää takaisinmallintaa sitä tai käyttää sitä muiden töiden pohjana;
16.2.2. sinulle myönnetään lisenssi beeta-ohjelmiston käyttämiseen vain beeta-testin tarkoituksiin;
16.2.3. emme takaa, että beeta-ohjelmisto toimii oikein (tai ollenkaan);
16.2.4. beeta-testin aikana voimme ilmoittamatta muuttaa beeta-ohjelmistoa, mikä voi aiheuttaa tietojen, sisällön ja toimintojen lisäämistä tai poistamista, ja hyväksyt sen, että emme ole korvausvelvollisia kyseisten tietojen, sisällön tai toimintojen menettämisestä; ja
16.2.5. voimme lopettaa beeta-testin tai estää osallistumisesi siihen milloin tahansa.

17 Ohjelmistopäivitykset ja palvelun lopettaminen
17.1 Ohjelmistoa saatetaan päivittää ajoittain. Päivityksiin saattaa sisältyä toiminnallisuuden lisäämistä tai poistamista.

17.2 Me ja muut julkaisijat koemme toisinaan, että ohjelmiston online-tuki on välttämätöntä lopettaa. Tämä tarkoittaa, että tietyt ominaisuudet, kuten online-moninpelit tai tulostaulukot, eivät ole enää käytettävissä. Jos peli toimii vain online-pelinä, et voi ehkä enää pelata sitä.

17.3 Jos päätämme lopettaa tietyn pelin online-tuen, pyrimme ilmoittamaan päätöksestä kohtuullisella varoitusajalla pelin foorumien kautta ja osoitteessa eu.playstation.com/gameservers.

17.4 Toiset julkaisijat saattavat lopettaa online-tuen peleilleen ja voivat kertoa sinulle foorumeista tai verkkosivustoista, joista saat asiasta lisätietoa.

18 Tekijänoikeuksien omistus
18.1 Kaikki ohjelmistot sisältävät kirjasto-ohjelmia, joiden tekijänoikeudet omistaa Sony Interactive Entertainment Inc. ja joiden tekijänoikeudet on lisensoitu yksinomaan meille meidän maantieteellisellä toiminta-alueellamme. Ohjelmisto sisältää muita tekijänoikeuksia ja immateriaalioikeuksia, joista sinulle voidaan ilmoittaa ajoittain.

19 Ohjelmiston käyttöehtojen soveltaminen
19.1 Myönnät, että voimme soveltaa näitä käyttöehtoja koskien kaikkia ohjelmistoja riippumatta siitä, olemmeko me ohjelmiston julkaisija.

20 Sinun oikeutesi ja meidän korvausvelvollisuutemme
20.1 Emme poista tai rajoita korvausvelvollisuuttamme seuraavissa tapauksissa:
20.1.1 meidän, työntekijöidemme, edustajiemme tai alihankkijoidemme huolimattomuudesta johtuvissa kuoleman- tai henkilövahinkotapauksissa;
20.1.2 petos- tai huijaustapauksissa; ja
20.1.3 missään tapauksissa, joissa korvausvelvollisuutta ei voi poistaa tai rajoittaa sovellettavien lakien mukaan.

20.2 Kohdassa 20.1, asetettujen ehtojen mukaisesti meidän korvausvelvollisuutemme ja sinun ainoa hyvityksesi on arvoltaan enintään 50 £ (tai vastaava määrä paikallista valuuttaa).

21 Muutokset näihin ehtoihin ja meidän oikeutemme siirtää kanssasi tekemiämme sopimuksia
21.1 Voimme toisinaan tehdä muutoksia näihin ehtoihin. Mikäli muutokset ovat oleellisia, pyydämme sinua hyväksymään näiden ehtojen uuden version. Mikäli muutokset ovat vähäisiä, me joko pyydämme sinua hyväksymään uuden version tai annamme sinulle ilmoituksen muutoksista kohtuullisella varoitusajalla. Mikäli sinä tai alitilisi jatkavat ohjelmiston käyttämistä sellaisen ilmoituksen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen muutokset. Voit jatkaa aiemmin ostamasi ohjelmiston käyttämistä vain, jos hyväksyt kaikki muutokset.

21.2 Voimme milloin tahansa ja ilman suostumustasi siirtää näiden ehtojen mukaiset oikeutemme ja velvollisuutemme ja näiden ehtojen mukaiset sopimukset sinun ja meidän välillä. Ilmoitamme kuitenkin sinulle, mikäli aiomme näin tehdä. Et voi siirtää näiden ehtojen mukaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi.

22 Sovellettava laki, oikeustoimialue ja kolmansien osapuolien oikeudet
22.1 Sikäli kuin laki sen sallii, sinä ja me sovimme, että näitä ehtoja, niiden aihetta ja muotoilua ja kaikkia niihin liittyviä kiistoja tulkitaan ja ratkotaan Englannin lakien mukaan, ja että Englannin tuomioistuimilla on siinä yksinomainen tuomiovalta.

Päivitetty viimeksi: Lokakuu 2017